Οι πετρελαιοκινητήρες σκαφών FNM, είναι διαθέσιμοι σε 45hp - 60hp - 80hp -100hp -110hp -135hp -150hp -170hp - 190hp - 225hp - 250hp, με φυσική αναρρόφηση, turbocharged ή turbocharged inter-cooled. Είναι οι πραγματικοί νικητές για τη μεγάλη δύναμη και την άφθονη ροπή τους, σε συνδυασμό με την πιο χαμηλή κατανάλωση καυσίμων, το μικρό βάρος, και τις μικρές διαστάσεις τους.

Χάρη στα πολύ χαμηλά τους επίπεδα ρύπανσης, μπορούν να ανταποκριθούν ακόμη και στα πιο αυστηρά ισχύοντα και μελλοντικά μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος. Η νέα σειρά εξαιρετικά ελαφριών και συμπαγών κινητήρων FNM, είναι κατασκευασμένες προκειμένου να μεγιστοποιούνται η διάρκεια ζωής κι η αξιοπιστία χωρίς να μειώνεται η απόδοση του κινητήρα.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην απλούστευση των διαδικασιών για την τοποθέτηση και την συντήρηση των κινητήρων καθώς επίσης και την επιλογή συγκεκριμένων διαδικασιών για την προστασία των διαφόρων εξαρτημάτων τους από τη διάβρωση και τα άλατα. Αυτό μας δίνει τη σιγουριά ότι αυτή η νέα σειρά των πετρελαιομηχανών FNM, κατατάσσεται στους πιο τεχνολογικά προηγμένους και αξιόπιστους κινητήρες θαλάσσης που υπάρχουν μέχρι σήμερα.

Οι εξαντλητικοί ποιοτικοί έλεγχοι και οι διάφορες πραγματικές και εικονικές δοκιμές - που εξασφαλίζουν την κατασκευαστική τελειότητα των πετρελαιοκινητήρων FNM – ξεκινάνε από το στάδιο του σχεδιασμού ακόμη, όπου με τη βοήθεια τρισδιάστατων ψηφιακών προγραμμάτων προσομοίωσης λαμβάνονται εκατοντάδες μετρήσεις κάτω από διάφορες συνθήκες λειτουργίας του κινητήρα, φτάνουν δε μέχρι και το στάδιο της συσκευασίας, αφού κάθε κινητήρας FNM δοκιμάζεται για τουλάχιστον 5 ώρες πριν αποσταλεί στον πελάτη! Έτσι αποφεύγονται αστοχίες υλικού και διάφορα άλλα κατασκευαστικά προβλήματα.

Με την επιλογή ενος κινητήρα FNM, χρόνο με το χρόνο θα επιβεβαιώνεται ότι έχετε κάνει μια πολύ καλή επένδυση βάση της άριστης σχέσης ποιότητας/τιμής.