Εξειδίκευση στην τεχνολογία diesel: Η FNM είναι η πιο εξειδικευμένη στους πετρελαιοκινητήρες θαλάσσης.

Η CMD -η κατασκευάστρια εταιρία των κινητήρων FNM, κατασκευάζει αποκλειστικά και μόνο πετρελαιοκινητήρες κι έχει επενδύσει στην τεχνολογία diesel όσο καμία άλλη εταιρία.

Στενή συνεργασία με τον όμιλο FIAT: Η CMD βασίζει την κατασκευή των κινητήρων FNM στους υπερσύγχρονους πετρελαιοκινητήρες, FPT και VM, που χρησιμοποιεί ο όμιλος FIAT στα αυτοκίνητα FIAT, LANCIA, ALFA ROMEO, IVECO, τελευταίας παραγωγής.

Έτσι εξασφαλίζει τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας ενώ επωφελείται σε τεχνογνωσία από τα τεράστια ποσά που επενδύει ο τεράστιος αυτός όμιλος για έρευνα.

Οικονομική και καθαρή λειτουργία: Oι κινητήρες FNM, όπως και όλοι οι πετρελαιοκινητήρες άλλωστε, είναι πολύ πιο οικονομικοί στην κατανάλωση τους σε καύσιμο και απαιτούν πολύ μικρότερο κόστος συντήρησης σε σχέση με τους κινητήρες βενζίνης.

Επιπλέον, οι FNM, επειδή είναι κατασκευασμένοι με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν ακόμη και στα πιο αυστηρά ισχύοντα και μελλοντικά μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος, έχουν πολύ χαμηλότερη κατανάλωση ακόμη και από άλλους -αντίστοιχης ιπποδύναμης- πετρελαιοκινητήρες.

Επίσης, η συντήρησή τους είναι απλή και δεν απαιτεί δαπανηρά service. Οι ελαφρότεροι και μικρότεροι πετρελαιοκινητήρες στην κατηγορία τους: η εξειδικευμένη τεχνογνωσία της CMD στους πετρελαιοκινητήρες θαλάσσης, μείωσε κατά πολύ το βάρος και τις διαστάσεις τους ώστε να εξοικονομείται χώρος και ωφέλιμο φορτίο στο σκάφος σας!

Οι πιο αθόρυβοι πετρελαιοκινητήρες θαλάσσης: οι FNM χάρη στην τελειότητα της κατασκευής τους, έχουν την πιο αθόρυβη και πιο πολιτισμένη λειτουργία από όλους τους πετρελαιοκινητήρες θαλάσσης. Ακόμα και στο max των στροφών, ο θόρυβος και οι κραδασμοί έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.

Πολύ υψηλά ποιοτικά στάνταρ: Εξαιτίας των πολύ υψηλών ποιοτικών στάνταρ που εφαρμόζει στην παραγωγική της διαδικασία, η CMD είναι η πρώτη εταιρία στον κόσμο που πήρε την άδεια να παράγει κινητήρες θαλάσσης με βάση την τεχνολογία Fiat Powertrain Technologies.

Οι εξαντλητικοί ποιοτικοί έλεγχοι και οι διάφορες πραγματικές και εικονικές δοκιμές - που εξασφαλίζουν την κατασκευαστική τελειότητα των πετρελαιοκινητήρων FNM – ξεκινάνε από το στάδιο του σχεδιασμού ακόμη, όπου με τη βοήθεια τρισδιάστατων ψηφιακών προγραμμάτων προσομοίωσης λαμβάνονται εκατοντάδες μετρήσεις κάτω από διάφορες συνθήκες λειτουργίας του κινητήρα, φτάνουν δε μέχρι και το στάδιο της συσκευασίας, αφού κάθε κινητήρας FNM δοκιμάζεται για τουλάχιστον 5 ώρες πριν αποσταλεί στον πελάτη! Έτσι αποφεύγονται αστοχίες υλικού και διάφορα άλλα κατασκευαστικά προβλήματα.

Απόδοση και αξιοπιστία: οι πετρελαιομηχανές FNM, είναι κατασκευασμένες προκειμένου να μεγιστοποιούνται η διάρκεια ζωής κι η αξιοπιστία χωρίς να μειώνεται η απόδοση της μηχανής. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην απλούστευση των διαδικασιών για την τοποθέτηση και την συντήρηση των κινητήρων καθώς επίσης και την επιλογή συγκεκριμένων διαδικασιών για την προστασία των διαφόρων εξαρτημάτων τους από τη διάβρωση και τα άλατα. Αυτό μας δίνει τη σιγουριά ότι η νέα αυτή σειρά των κινητήρων FNM, κατατάσσεται στις πιο τεχνολογικά προηγμένες και αξιόπιστες πετρελαιοκινητήρες θαλάσσης που υπάρχουν μέχρι σήμερα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι κινητήρες FNM είναι οι νικητές του παγκοσμίου πρωταθλήματος αντοχής για δυο χρονιές συνέχεια (2006 και 2007)!

Τεχνική υποστήριξη κι εργοστασιακή εγγύηση: η εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών με την οποία καλύπτονται όλοι οι κινητήρες FNM, ενισχύεται από το άψογο service της Ελληνικής αντιπροσωπείας (FNM marine diesel). Οι έμπειροι κι εξειδικευμένοι μηχανικοί της FNM, θα βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν παρουσιαστεί, οπουδήποτε κι αν συμβεί αυτό. Επιπλέον, μια μεγάλη παρακαταθήκη ανταλλακτικών στις αποθήκες της εταιρίας μας, εγγυάται τη γρήγορη εξυπηρέτησή σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Η φιλοσοφία που έχουμε στην FNM marine diesel είναι πελατοκεντρική: η καλύτερη επένδυση για το μέλλον της εταιρίας μας είναι αυτή που εγγυάται την ικανοποίηση των πελατών μας!